Вівторок, 2021-07-27, 10:41 AM

Вітаю Вас Гість | RSS


3:36 PM
Переробляти рослинні відходи на цукор навчилися спеціалісти

переробка рослинні відходи цукор В американській компанії Supplant представили цукор, виготовлений з рослинних залишків. Спеціалісти зазначають, що їхній продукт корисніший за білий тростинний цукор, бо є пребіотиком, має нижчий глікемічний індекс і мало калорій.

Окрім забезпечення солодкості, цукор може змінювати текстуру певних продуктів, наприклад, хлібобулочних виробів. Проте Supplant заявляє, що її продукт у випічці, варінні та при карамелізації поводиться так само, як і тростинний цукор.

Минулої п’ятниці Supplant презентувала новинку в США у партнерстві з шеф-кухарем Томасом Келлером. Інноваційний продукт використали як інгредієнт для морозива. Десерт можна було замовити в американський ресторанах.

Засновник компанії Том Сіммонс розповідає, що для розщеплення довгих складних ланцюгів цукру у волокнистій сировині вони застосовують ферменти, що виробляються грибами. Таким чином отримуються укорочені ланцюги, які можна легше перетворити на цукор.

3:34

Братья Грим - Пчела

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 0.0
0:45

Корней о режиме

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 0.0
2:53

Мэныч feat АзиКрат — Капкан

  • Перегляди:
  • Всього коментарів: 0
  • Рейтинг: 0.0
Переглядів: 512 | Додав: abel | Теги: рослинні, переробка, Цукор, відходи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar