“Синій екран смерті” повертається у Windows 11

Microsoft випустила ще одне тестове оновлення нової операційної системи Windows 11 для учасників програми Windows Insider.

Як і всі випущені на цю мить оновлення Windows 11, оновлення містить дуже довгий список виправлених проблем і помилок. Серед усього іншого, апдейт під номером 22000.346 усуває проблеми рендерингу з новою панеллю завдань та меню “Пуск”, проблеми регулювання гучності звуку Bluetooth, проблеми із запуском 32-розрядних програм і різні проблеми з печаткою.

Серед усього іншого ентузіасти помітили відміну одного з косметичних нововведень Windows 11 — “Чорного екрана смерті”. Свіже оновлення змінює колір екрану з повідомленням про критичну системну помилку — в ОС повертається старий добрий «Синій екран смерті» (англ. Blue Screen of Death, BSoD), як у попередніх версіях Windows.

Оновлення зазвичай потрапляють у Release Preview за кілька днів або тижнів до того, як вони стануть загальнодоступними в стабільній версії. Очікується, що “Синій екран смерті” незабаром стане доступним для всіх ПК з Windows 11.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *