Спиртні напої: названо найнебезпечніші

За словами фахівців, до швидкого сп’яніння призводять газовані напої на зразок джин-тоніка і шампанського. Газація призводить до того, що спирт швидше всмоктується в кров людини.

Змішування різних за міцністю алкогольних напоїв не призводить до швидкого сп’яніння з точки зору фізіології. Зазвичай, в таких ситуаціях, людина втрачає самоконтроль, і саме це стає причиною швидкого сп’яніння. Рекомендують не вживати спиртне на голодний шлунок.

“Деякі дослідження показують, що рівень алкоголю в крові, якщо випити натщесерце, може бути в чотири рази вищим, ніж після їжі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *